понеділок, 6 березня 2023 р.

 «Книжок країна чарівна чекає на гостини»

           Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
         2 березня до філії № 10 Засульська сільська бібліотека завітали учні 6-го класу ОЗ «Засульський ліцей ЛМР», разом із класним керівником Вербецька Л. П., на бібліокруїз «Книжок  країна чарівна чекає на гостини». Метою заходу було залучення учнів до читання книг. Виховати любов до книги і бережливого ставлення до неї.
           Саме про книгу йшла мова під час бібліокруїзу. Тут дітей зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.Також на дітей чекало знайомство з книжковими виставками.   
            Бібліотекарі зазначили, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери,  проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. 
           Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобався  цікавий та пізнавальний захід.






Немає коментарів:

Дописати коментар