середа, 18 вересня 2024 р.

 «Цифрова грамотність: навчитися може кожен»

            Хаб цифрової освіти  - це ініціатива, яка спрямована на підвищення рівня цифрової грамотності серед населення. У сучасному світі, де технології відіграють ключову роль, вміння користуватися цифровими інструментами стає необхідністю для кожної людини, незалежно від віку чи професії.
         17 вересня у Хабі цифрової освіти філія № 10 Засульська сільська бібліотека користувачам були надані консультації у форматі «запитання-відповідь» «Цифрова грамотність: навчитися може кожен» у рамках проекту "Здобуття цифрових навичок в бібліотеках - Хабах цифрової освіти".
            Основна мета нашого хабу – забезпечити доступ до освітніх матеріалів і курсів з різних аспектів цифрової грамотності.  Це включає вміння працювати з комп'ютером , користуватися інтернетом, застосовувати сучасні програмні рішення, а також навчання основам кібербезпеки та конфіденційності. Також під час занять відвідувачі бібліотеки мали можливість ознайомитись з освітніми серіалами та зареєструватись на платформі «Дія. Цифрова освіта».
             Таким чином,  хаб сприяє розвитку суспільства, де кожен має можливість отримати необхідні знання для комфортного та безпечного використання цифрових технологій.









Немає коментарів:

Дописати коментар