четвер, 19 вересня 2024 р.

 «Дія. Освіта – платформа, що допомагає навчатися»

            В Хабі цифрової освіти філія № 10 Засульська сільська бібліотека у рамках проекту "Здобуття цифрових навичок в бібліотеках - Хабах цифрової освіти"  було проведено інформаційну годину «Дія. Освіта – платформа, що допомагає навчатися».
             Дія. Освіта – це українська платформа, створена для допомоги громадянам у здобутті нових знань і навичок. Вона пропонує доступ до безкоштовних освітніх курсів та матеріалів у різних сферах: від базових цифрових навичок до спеціалізованих професійних курсів.
           Платформа є частиною державного проекту «Дія», яка спрямована на цифровізацію та покращення доступу до державних послуг.
           Наш хаб цифрової освіти надає громадянам можливість підвищувати свою цифрову грамотність та отримувати знання через доступ до освітніх курсів і матеріалів, представлених на цій платформі. У бібліотечному хабі відвідувачі можуть вибирати та проходити ці курси в зручному форматі.
              Таким чином, хаб цифрової освіти на базі бібліотеки активно сприяє тому, щоб кожен відвідувач міг ефективно використовувати ці можливості для власного розвитку та соціальної інтеграції.









Немає коментарів:

Дописати коментар