вівторок, 10 вересня 2024 р.

 «Я народився і жив для добра і любові»

            Олександр Довженко – видатний український режисер, сценарист і письменник, який вважається одним із засновників поетичного кіно. Народився 10 вересня 1894 року на Чернігівщині. Його творчість охоплює теми боротьби, любові до рідної землі та пошуку національної ідентичності. 

        З нагоди 130-річчя від дня народження Олександра Довженка в філії № 10 Засульська сільська бібліотека було оформлено виставку-персоналію «Я народився і жив для добра і любові» на якій представлені прозові і автобіографічні твори автора.

вівторок, 3 вересня 2024 р.

 «Комфортний  доступ  до банківських послуг»

            Хаб цифрової освіти філія № 10 Засульська сільська бібліотека в рамках проекту  «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти» активно продовжує свою роботу.
            Працівник  Хабу цифрової освіти займається навчанням людей користуванню банкоматами та освоєнню їх функцій, а також навчає онлайн банкінгу в Приват 24. Такі заняття спрямовані на підвищення цифрової  грамотності серед населення та забезпечення комфортного доступу до банківських послуг.                             
      Користувачі дізналися, як правильно користуватися банкоматом, знімати та поповнювати  кошти, здійснювати платежі та перекази, а також як використовувати додаткові функції, такі як перегляд балансу та отримання чеку.