вівторок, 1 серпня 2023 р.

 «Чарівний світ бісеру»

             Плетіння з бісеру – дуже цікаве і захоплююче заняття, а результат завжди виходить напрочуд красивим, бо в кожній намистинці прихована частина душі і любові майстрині. Світ бісеру безмежний. Він охоплює не тільки картини, а і різноманітні прикраси, та надзвичайної краси квіти та дерева. Власноруч виготовлені прикраси з бісеру – це справжня гордість, бо вкладено у них було багато часу й сили.

         В філії № 10 Засульська сільська бібліотека відбулася творча бесіда «Рукам робота, душі свято», на яку завітали поціновувачі бісерної флористики. 

        На захід були запрошені майстрині Лідія Виговська і Клавдія Платонова, із своїми роботами. Вони докладно розповіли про виготовлення виробів, з  якого матеріалу виготовлено дані роботи, що спонукало до їх виготовлення та сам процес плетіння.

        Присутні мали змогу ознайомитися з даними роботами, адже в залі були оформлені прекрасні виставки майстринь.

       Ця зустріч подарувала хороший літній настрій, та поштовх до створення нових прикрас, який обов'язково надихне до чогось нового і  неповторного. 

          А самі традиції бісероплетіння завжди житимуть,  вдосконалюватимуться і  будуть актуальними серед шанувальників цієї  творчості.




Немає коментарів:

Дописати коментар