середа, 30 серпня 2023 р.

 «Твої сини Україно»

         Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. В цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.
          З нагоди вшанування Дня пам'яті захисників України в філії № 10 Засульська сільська бібліотека оформлено блок-пост пам'яті «Твої сини Україно». 
             Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, під час російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів.
       Збройна боротьба за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора триває і до сьогодні. Для нашої держави це найбільше випробування в новітній історії, тому в цей день ми згадуємо не лише тих, хто загинув в Іловайській трагедії, а й десятки тисяч полеглих захисників і захисниць України в сучасній російсько-українській війні від 2014 року. У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну.                                             
      Вічна пам'ять всім воїнам, які віддали свої життя за Україну. Завдяки їм ми продовжуємо жити, а наша країна зберігає незалежність. Ми ніколи не забудемо їхній подвиг!





Немає коментарів:

Дописати коментар