пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

 «Книга – вікно у світ»

           
         Знайомство з книгою – це час, коли ми разом відкриваємо нові сторінки, де кожен абзац може стати пригодою, кожен герой - другом, а кожна книжка - порталом у неймовірний світ. Це чудова нагода відкрити для себе нові невідомі горизонти.
        З метою популяризації читання в молодіжному середовищі та створення позитивного іміджу бібліотеки в рамках тижня молодіжної книги  в філії № 10 Засульська сільська бібліотека було проведено бібліофюжн «Читання без стереотипів», на який завітали учні 6 Б класу ОЗ «Засульський ліцей ЛМР» на чолі з вчителем Тесленко Ю. О.
          На початку заходу старшокласники дізнались про те, що означає слово бестселер. Згодом разом з бібліотекарями познайомились з сучасними українськими та зарубіжними популярними письменниками та їх творами.
           Юнаки та дівчата обрали до вподоби представлені їм книги. Кожна з цих книг має свій захопливий сюжет. Вони глибокі за змістом, насичені цікавими подіями і читаються на одному подиху!
    Серед розмаїття книжкових бестселерів бібліотекарями було представлено буктрейлери на книги, які користуються найбільшим попитом серед молоді, а семе: книга канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері «Енн із зелених дахів» та книга українського автора Сергія Гридіна «Не такий».
Молодь з цікавістю переглядала представлені їм буктрейлери.
        Бібліотекарі порекомендували дітям читати більше книг, адже поки ми читаємо, ми непереможні!











Немає коментарів:

Дописати коментар