середа, 15 листопада 2023 р.

     «Правила дорожні знай – випадків нещасних уникай»

       Щодня на великій швидкості рухаються тисячі автомобілів. Вони наші друзі й помічники. Але дружба з автомобілями відбувається тоді, коли ми поважаємо і дотримуємося правил дорожнього руху.  Адже сучасний світ з його насиченістю автошляхів та вулиць повний небезпеки і незнання правил дорожнього руху може призвести до тяжких наслідків.

          Щоб вберегти себе від жахливих наслідків, потрібно ще з дитинства вивчати правила дорожнього руху. 15 листопада 2023 року в філії № 10 Засульська сільська бібліотека було проведено патріотичну гру «Твій друг – дорожній рух» для маленьких користувачів бібліотеки.

            Діти залюбки грали у вікторину для дорожніх ерудитів, отримали від бібліотекарів змістовні знання про світлофор, його призначення, правила поведінки на дорогах, ознайомилися з пам’яткою маленького пішохода та правилами  користування громадським транспортом.

          Завзяті  пішоходи  із задоволенням відповідали на запитання вікторини «Абетка безпеки», розгадували загадки та кросворди.

          Діти зрозуміли, як важливо знати і вивчати правила дорожнього руху, щоб завжди обминати лихо. Вони цікаво та з користю провести свій вільний час.



Немає коментарів:

Дописати коментар