пʼятниця, 29 вересня 2023 р.

 «День захисника України – свято звитяги українського лицарства»

      У зв'язку зі зміною церковного календаря День захисників та захисниць України перенесено на 1 жовтня, цього дня відзначається і свято Покрови Пресвятої Богородиці. Адже Пресвята Богородиця оберігає українських захисників, чоловіків та жінок, які стоять на захисті рідної землі. Тож, з нагоди дня захисника в філії № 10 Засульська сільська бібліотека було оформлено виставку-есе «Гордимося нашими захисниками». Мета якої  - популяризація літератури і висвітлення матеріалів про історичне минуле та героїчне сьогодення України.
       Сьогодні ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини. Хто мужньо стоїть на захисті нашої держави та несе військову службу, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму не має меж.  Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я України, мужньо захищаючи рідну землю. 
        Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині. Хай буде мир та спокій на рідній землі! Слава Героям! 


Немає коментарів:

Дописати коментар