четвер, 14 травня 2015 р.

«Бібліотека у житті громади: йдемо у майбутнє разом»

    Засульська сільська бібліотека брала участь в обласних громадських обговореннях  «Бібліотека у житті громади: йдемо у майбутнє разом».
    Мета Громадських слухань – привернути увагу місцевих громад, органів місцевого самоврядування та влади до бібліотеки, виявити і обговорити проблемні питання функціонування книгозбірні, визначити перспективи розвитку бібліотечного обслуговування на селі, накреслити шляхи модернізації книгозбірень.
    12.05.15 р. в приміщенні бібліотеки відбулись громадські обговорення, в якому взяли участь 23 користувачі, а також працівники територіального центру Лубенської РДА та зав. районним осередком інвалідів, які висловили задоволення,щодо послуг, які надає бібліотека - це і навчання комп'ютерної грамотності пенсіонерів і інвалідів безкоштовно, а також при бібліотеці працює гурток бісероплетіння, який ведуть працівники територіального центру РДА. Завідуюча бібліотекою розповіла присутнім про роботу, яка проводиться в бібліотеці, про різні масові заходи до пам'ятних і визначних дат, а також при бібліотеці вже давно працює клуб «Надвечір'я», який з цікавістю і задоволенням відвідують мешканці села. Виступали користувачі бібліотеки, в виступах яких було запропоновано розширити мережу інтернет-послуг, щоби можливо було користуватися електронними книгами. Також запропонували, щоб в бібліотеці було більше періодичних видань, адже в цьому році не має жодної газети, потрібно більше нових сучасних книг, мало дитячої літератури, особливо на українській мові.
    В бібліотеці було організовано для дітей конкурс дитячого малюнку «Моя сучасна бібліотека», та твори на тему «Моя майбутня бібліотека», а також проведені бліц-опитування користувачів бібліотеки.
    Користувачі бібліотеки висловили свою думку, що не уявляють свого села без бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар