середу, 13 травня 2015 р.

«В бібліотеку за знаннями»

  12 травня в Засульській сільській бібліотеці відбувся випуск курсів комп'ютерної грамотності та гуртка бісероплетіння. На заході були присутні 23 чоловіки.
Мудрі люди вважають, що пізнання світу починається з книжкової полиці бібліотеки.
А  пізнання сучасних українських бібліотек починається з нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету, пошуку інформації в мережі та використання Інтернет-сервісів, бібліотека також надавала послуги – реєстрація на ЗНО, реєстрація жителів нашої громади в державному  Ощадбанку для одержання  колишнім вкладникам своїх коштів і багато іншої інформації.

Спілкування, знайомства, пошук рідних, пошук роботи, різні запити по садівництву, городництву, кролівництву та інше.
В нашій бібліотеці активізувалася робота Інтернет-центру при підтримці РДА та працівників територіального центру соціального обслуговування Лубенської РДА – організовані курси комп'ютерної грамотності для користувачів пенсійного віку та інвалідів.
Сьогодні отримали сертифікати про закінчення факультету основи комп'ютерної грамотності Університету третього віку та курсів бісероплетіння.
Ми дуже раді, що відвідувачів нашої бібліотеки  значно побільшало. Завдяки цій компанії бібліотека стала більш відкритою для великої кількості активних людей нашої громади.
«Нехай живе наука для народу!
Торує шлях в життя нових ідей.
Приносить людству злагоду і згоду
І сіє мир і дружбу  між людей!»








Немає коментарів:

Дописати коментар