середу, 13 березня 2024 р.

 «На захисті Батьківщини»

            Щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця. Ця пам'ятна дата встановлена, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої Держави.
           День добровольця – це свято справжніх патріотів, людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на її захист. 
              Сьогодні  Україна та український народ переживає важкі часи. Щодня у складних бойових умовах, під кулями та ракетними обстрілами ціною свого життя прикордонники, ЗСУ та добровольці, захищають нашу країну. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками вони демонструють кращі риси захисників Вітчизни, а саме незламність українського духу.
           З метою патріотичного виховання підростаючого покоління в філії № 10 Засульська сільська бібліотека було проведено патріотичну годину  «Нація з глибоким патріотизмом – непереможна». На захід були запрошені учні 10 класу ОЗ «Засульський ліцей ЛМР» на чолі з вчителем Пасічник О. В. 
      Бібліотекарі розповіли присутнім про військового, нашого односельця, який вже п'ятий рік боронить нашу країну. У 2022 році йому присвоєно звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка», а також представили книжкову виставку «Гордимося нашими захисниками», на якій експонуються матеріали, що прославляють звитягу та героїзм захисників України та сприяють подальшому зміцненню патріотичного духу.
          І нехай всі наші Герої, які боронять зараз нашу землю повернуться додому живими та неушкодженими. 
          Слава Україні!... Слава нації!... Україна – понад усе!





Немає коментарів:

Дописати коментар