суботу, 23 грудня 2023 р.

«Зимова казка у бібліотеці!»

             Ось, ось, вже зовсім скоро, запалають яскраві вогники, ялинка, подарунки, веселий сміх дітей - усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, і звичайно ж, диво. 

         Напередодні Новорічних свят працівники філії № 10 Засульська сільська бібліотека прикрасили свою книгозбірню святковими прикрасами,  щоб протягом всієї зими користувачі отримували гарний, святковий  настрій, щоб  їм було приємно і затишно проводити час у бібліотеці.

          Майже кожен куточок прикрашає "зимова тема", яка починається ще при вході, адже тут розмістилася  цікава, вічнозелена  ялинка з книг, а двері прикрашає різдвяний вінок. Всіх, хто хоче справжньої зими запрошуємо до нас, адже вікна нашої бібліотеки прикрашені пухнастими сніжинками, вони подарують вам багато приємних вражень. Святкові і  красиві, вони привертають до себе увагу ще з вулиці. 




           Що робити взимку? Звичайно, читати. Зима – це час для читання книг! Можна читати вдома, біля каміну, поглядаючи на снігопад за вікном, а можна прийти в бібліотеку, повільно походити між полицями, зупинитися біля виставок, «просочених» новорічною атмосферою і  взяти уподобану книгу.

           Приємного вам зимового читання!













Немає коментарів:

Дописати коментар