четвер, 29 серпня 2024 р.

 «І подвигу не буде забуття»

             Щорічно вся країна 29 серпня згадує захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність країни.

             В філії № 10 Засульська сільська бібліотека з нагоди цього дня було проведено патріотичну бесіду  «І подвигу не буде забуття».  Бібліотекар ознайомила присутніх з подіями, що стались в Україні в 2014 році, розповіла про трагедію і біль тих днів.

            Іловайська трагедія, стала однією з найтрагічніших подій в новітній історії України. Українські військові потрапили в оточення російськими регулярними військами та проросійськими бойовиками під Іловайськом. Незважаючи на обіцянки безпечного виходу, російська сторона віроломно відкрила вогонь по колонах українських військових, що намагалися прорватися з оточення.

        Цей день став символом неймовірної відваги, самопожертви та незламності українських воїнів. Пам'ять про героїв Іловайська об'єднує націю, нагадуючи про важливість єдності та підтримки тих, хто боронить нашу землю.

               Сьогодні, ми вшановуємо загиблих та віддаємо данину поваги всім, хто боровся за Україну. Нехай їхня жертва ніколи не буде забута, а їхній подвиг надихає нас на боротьбу за свободу та незалежність нашої держави. 







Немає коментарів:

Дописати коментар