вівторок, 16 травня 2023 р.

 «Поки буде мати на землі, доти буде світ у благородстві жити»

             День Матері в Україні традиційно відзначають у другу неділю травня. Це одне з найсвітліших і найрадісніших свят у році, коли можна ще раз нагадати найдорожчій людині, як ви її цінуєте і любите.
         Мама – найголовніша людина для своїх дітей. Образ мами супроводжує нас з самого дитинства, допомагає у вирішенні проблем, життєвих труднощів, їй можна розповісти про біди, порадитися. Любов матері вся з тривог, сподівань і безоглядної самопожертви. Осяяне цією чистою і щирою любов'ю,  крилатиться наше дитинство. Осиротів би людський світ без матерів. Бережіть їх, ніколи не легковажте їхньою любов'ю. Тож з нагоди цього свята 13 травня в філії № 10 Засульська сільська бібліотека зібралися жінки на ліричний етюд «Уклін тобі рідна Ненько!».  Бібліотекарі привітали жінок з цим чудовим святом і подарували нашим любим матусям, бабусям вірші, найніжніші слова вітань. Присутні також читали вірші, а Наталія Норка свої особисті.
         Жінки зібралися тут, щоб побути разом, щоб поділитися теплом і щирістю, відтанути душею в цей нелегкий час і просто відпочити.          
         Уклін Вам, берегині роду, за турботу, любов і материнську молитву, яка оберігає наших захисників та рідну Україну!







Немає коментарів:

Дописати коментар