суботу, 8 жовтня 2022 р.

 «У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай»

            Кожна нація, кожен народ має свої звичаї, традиції, свята, що виробилися протягом багатьох століть і освячені часом. Звичаї, традиції, обряди - це ті неписані закони, якими керуються в найменших щоденних і найбільш усенаціональних справах, у повсякденні та у святкові дні. Це ті найміцніші елементи, що об’єднують окремих людей в один народ, в одну націю!

         7. 10 2022 року в філії № 10 Засульська сільська бібліотека  було проведено народознавчий етюд «Чарами багата українська хата» та оформлено книжково-ілюстративну виставку вернісаж.

         Кажуть історія - це вічність, а його культура - це той великий скарб, національне надбання, що передається від покоління до покоління.

          Збереження і примноження славних традицій українського народу, відродження духовності, народних звичаїв і обрядів - одне із головних завдань бібліотеки

          Нині, як і багато століть тому, народні традиції, звичаї, свята є одним з головних чинників відродження українського народу, його національної свідомості та людської гідності, адже в цих життєдайних джерелах – душа народу.






Немає коментарів:

Дописати коментар