пʼятницю, 23 вересня 2022 р.

 «Наркоманія  - шлях в безодню»

    В  філії №10 Засульська сільська бібліотека відбулася година застереження «Наркоманія: засудити чи застерегти». Основна мета профілактика наркоманії та формування у населення, а особливо, у молоді активної життєвої позиції до неприйняття вживання наркотиків. 

      Наркоманія – важке захворювання, що розвивається внаслідок хворобливої пристрасті до будь-якої наркотичної речовини та супроводжується фізичною і психічною залежністю від наркотику. 

   Наркоманія розвивається стрімко. Важко заздалегідь передбачити, коли забавка переростає в рабську залежність людини від наркотику. У наш час в багатьох країнах алкоголізм і наркоманія перетворилися в справжню епідемію, що забирає життя десятків тисяч життів, калічить мільйони доль. Причому останні десятиліття позначені не лише зростом наркоманії, а й значним її «помолодшанням». Все більше випадків наркоманії трапляється серед молоді і підлітків.

    Наркоманія залишається важливою соціальною і медичною проблемою, оскільки наслідки цього явища мають згубний вплив на все суспільство.  



Немає коментарів:

Дописати коментар