середу, 24 серпня 2022 р.


 

«В нас єдина мета, Україна свята, нездоланна ніким і ніколи».

         23 серпня, з нагоди Дня Незалежності України, в філії № 10 Засульська сільська бібліотека для користувачів бібліотеки було проведено літературне рандеву «Ти  у серці нашім Україно».

        День Незалежності України – це свято, цінність якого сьогодні розуміє кожен українець. Упродовж останніх років нам довелося відстоювати свою незалежність: хтось виконує свій обов’язок на передових позиціях, інші – працюють задля розвитку своєї Батьківщини. 

       Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією. Вона має багате й славне минуле. Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга і знати її має кожен.

        Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, так проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі.

         Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок, адже любов до Батьківщини, вивірена часом і випробуваннями, наш міцний патріотизм, ось що потрібно зараз нашій державі.

          Немає на світі кращого неба, ніж небо України, немає кращої землі, ніж наша Україна. Ми пишаємося своєю державою і гордо звемось українцями.







Немає коментарів:

Дописати коментар