суботу, 7 травня 2022 р.

«За все, що маю, дякую тобі»

     6 травня в філії №10 Засульська сільська бібліотека було організовано виставку малюнків «за все, що маю, дякую тобі» з нагоди свята Дня Матері. Маленькі читачі нашої бібліотеки малювали  малюнки та  писали привітання для своїх мам.

      Мама! В цьому слові, в цьому призначенні жінки природа втілила найвищий свій ідеал. Любов матері вся з тривог, сподівань і безоглядної самопожертви. Осяяне цією чистотою і щирою любов'ю, крилатиться наше дитинство. До матері на пораду йдемо малими та дорослими.

    Мама… Матусенька… Ненька. З цим іменем у нас асоціюється все добре, щире, людське. Це той дужий птах, який розкрив нам крила, дав доброту в життя. Це людина, перед якою ми будемо завжди в боргу, будемо завжди цілувати їй руки, які пестили нас у дитинстві, чиї кроки і душа завжди ідуть з нами по життю, підтримують нас у годину печалі і радості. Мати – це Берегиня домашнього вогнища, яка зігріває душі дітей теплом, ласкою, щирою любов'ю.

      Мати ніколи не скривдить і завжди захистить. Осиротів би людський світ без матерів. Бережіть їх, ніколи не легковажте їхньою любов'ю.












Немає коментарів:

Дописати коментар