пʼятницю, 19 квітня 2024 р.

 «Збережемо Землю разом!»

           22 квітня відзначається Всесвітній день Землі – загальнолюдське, символічне свято любові та турботи за наш спільний дім. 
         З цієї нагоди в філії № 10 Засульська сільська бібліотека для учнів 4A класу, вчитель Ластовецька І. В.  ОЗ «Засульський ліцей ЛМР» було проведено екологічний круїз «Життя Землі – твоє життя», мета якого – привернути увагу присутніх до екологічних проблем нашої планети. 
          Цей день покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища , нагадати про те, що планета, яка подарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі і захисті.
            Бібліотекарі наголосили, щоб діти з дитинства вчилися звертати увагу на екологічні проблеми, не були байдужими до природи, розуміли й берегли її, були відповідальними за свої вчинки, допомагали дорослим прибирати своє подвір'я та прилеглу територію біля будинку, насаджували дерева. А ще дітям бібліотекарі представили книгу Галини Ткачук «Книжка про сміття», в якій розкривається тема сміття та боротьба з ним. Діти з цікавістю розглядали книгу.
            Наприкінці заходу учні створили власноруч плакат «Збережемо Землю разом!» розфарбувавши його в найяскравіші кольори. Цим діти показали, якою вони бачать нашу планету у майбутньому.
           Учні не тільки корисно й весело провели час, але й розширили свій світогляд, розвинули кмітливість, навчилися бути відповідальними до екологічних проблем.







Немає коментарів:

Дописати коментар