вівторок, 20 лютого 2024 р.

 
«Вам шана і слава, і вічна любов, Герої Небесної Сотні»

          Майдан. Мабуть – це слово знають в усіх країнах світу. Події 2013-2014 років не залишили байдужими нікого в Україні. На Майдані пролилася кров. Так з’явилася «Небесна Сотня» – патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком вшановувати їх пам’ять.

           До Дня Героїв Небесної Сотні в філії № 10 Засульська сільська бібліотека оформлено викладку - вшанування «У нашій пам'яті вони залишаться назавжди» де представлено документи і художні книги сучасних українських авторів. Мета викладки – вшанувати пам’ять відважних співвітчизників, які віддали своє життя за можливість Україні бути незалежною, демократичною, відкритою світові державою та самій творити своє майбутнє.

           Подвиг героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої Батьківщини. Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та мирного неба над головою.

           Мільйонам українські події на Майдані допомогли усвідомити, щоб бути патріотом України – це значить не лише безмежно любити свою країну, а й віддавати за неї своє життя.

       Безсмертні душі Небесної сотні відійшли в небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!

#Вдячнізагідність#Вдячнізамайбутнє#ЦеПроСвободу#Героїневмирають#ВсебудеУкраїна



Немає коментарів:

Дописати коментар