вівторок, 20 березня 2018 р.

Незламні воїни

     14 березня у приміщенні Засульської  сільської бібліотеки відбулася година патріотичного виховання з нагоди Дня українського добровольця. Захід мав на меті вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги до учасників добровольчих формувань.
      14 березня – День українського добровольця. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Свято українці відзначають вдруге. Воно присвячене тим, хто чотири роки тому не побоявся взяти в руки зброю і піти боронити рідну землю, та всім, хто сміливо йде в бій за цілісність та незалежність нашої України.
        Чотири роки тому російський агресор розпочав війну проти українського народу. Російській владі здавалось, що вони врахували все: розвалену армію, знищену економіку, зневірений народ… Не врахували вони лише одного. Що десятки тисяч українських добровольців піднімуться і стануть на захист Української держави.
      Добровольці  - це представники українського народу, які зі зброєю в руках пішли захищати незалежність і суверенітет України, наше з вами спокійне розмірене життя… Вони рушили на Схід України, долучившись до добровольчих батальйонів та лав Збройних сил після революції Гідності, вони першими відчули лють і підступність ворога, першими прийняли пекельний удар у зоні проведення АТО та ціною власного життя стримали ворожий наступ!
      Судячи з історії, добровольчі батальйони ніколи не були дивиною, для українців, бо непереможною є сила українця до свободи, незгасимий вогонь духу перемоги! 
Український добровольцю, вклоняємося тобі за непохитну віру в перемогу, за небайдужість до долі підростаючого покоління та майбутнього нашої держави, за самопожертву та мужність! 






Немає коментарів:

Дописати коментар