суботу, 23 січня 2016 р.

"УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА!"

         22 січня в Засульському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України. Працівники Засульського будинку культури разом з учнями засульської гімназії підготували цікавий і змістовний концерт.
         Ведучою заходу була художній керівник Засульського будинку культури Валентина Яшна.
Приємні враження від своїх виступів залишили аматори Тернівського будинку культури. Також гучними оплесками жителі громади зустріли Анатолія Куценка, який зачарував слухачів виконанням пісень про рідну неньку Україну.
А завітав Анатолій Куценко до нас на свято саме тому, що його творчий шлях розпочався зі сцени Засульськогобудинку культури.
     Сільський голова Засульської територіальної громади Сергій Іванович Бондаренко привітав присутніх з Днем Соборності України.
     Завідуюча  Засульською сільською бібліотекою Марія Мороз підготувала книжкову виставку «І обнялися береги Одного, вічного народу!..» біля якої провела бесіду з жителями громади про злуку двох українських держав в одну державну одиницю: «Україна була, єсть і буде завсіди окремою нацією, і як кожна нація, так і вона потребує національної волі для своєї праці й поступу».

Немає коментарів:

Дописати коментар